Om oss

PRS Media är det lilla företaget med det stora kunnandet inom journalistik, översättning och dubbning.

Med lång erfarenhet från bl.a. TV4Nyheterna Malmö samt radio och skapande av poddar kan vi garantera att ni får ett seriöst och proffsigt slutresultat.

Våra tidigare kunder gillar oss – och det hoppas vi att ni med gör! Se gärna vad tidigare uppdragsgivare sagt om oss. Du hittar detta under Produkter och tjänster i menyn.

PRS Media står för Proffsigt – Roligt – Sant, och de här tre ledorden kommer alltid att vara de viktigaste för oss.


Vi tar ansvar i samhället

Förutom att skapa material i ljud, text och bild vill vi även försöka bidra till att förbättra vår gemensamma samhälle. Bland annat tar vi inte betalt för att göra hälsningar m.m. till tittarna på Bilköping, men vi uppmuntrar de som frågar att skänka ett slant till det projekt vi stödjer för närvarande. Hittills har vi bidragit till att Hjärnfonden och Barncancerfonden fått en slant.

Vi har också nolltolerans mot all form av sexuella trakasserier, dels på arbetsplatsen, dels hos de vi jobbar för. Alldeles för många kränks på jobbet eller i vardagen, och vi vill dra vårt strå till stacken för att förändra detta.

Du kan läsa mer om det arbete på www.facebook.com/prsmedia.SE.


Hör av dig!

Det bästa sättet att få veta mer om oss är att maila eller ringa. Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med oss. Vi svarar på mail samma dag, eller nästföljande vardag om du skriver under helgen.
 

Contact Us